

IAIR 6 Nations Meeting National Records of Scotland New Register House, Edinburgh EH1 3YT

www.nrscotland.gov.uk

13:30 – 17:30 Thursday 18th May 2017 9:00 – 12:30 Friday 19th May 2017 (lunch from 12:30 to 13:30 each day)

	Attendee Name	Member Organisation		
1.	Dean Beale	Head of Policy, The Insolvency Service (E&W)		
2.	David Bell	Official Receiver, The Insolvency Service (NI)		
3.	John Cook	Executive Director, Accountant in Bankruptcy, Scotland		
4.	Richard Dennis	The Accountant in Bankruptcy & Agency Chief Executive, Accountant in Bankruptcy, Scotland		
5.	John Farrell	Head of Policy and Regulation, The Insolvency Service of Ireland		
6.	Joe Hasson	Principal Examiner, The Insolvency Service, (NI)		
7.	Christopher Lehane	Official Assignee, The Insolvency Service of Ireland		
8.	Elaine Millar	Viscount of the Royal Court of Jersey		
9.	Richard Monds	Director, The Insolvency Service (NI)		
10.	Thomas Mulholland	Investigative Accountant, ODCE (Ireland)		
11.	Lorcan O'Connor	Director, The Insolvency Service of Ireland		
12.	Alex Reid	Head of Policy Development, Accountant in Bankruptcy, Scotland		
13.	Simon Whiting	Rules Team, The Insolvency Service (E&W)		



AGENDA

Time	Topic	Lead	Timescale (estimated)
Thurs 18th 13:30	Welcome & Introductions	Richard Dennis	5-10 minutes
13:40	Tour de Table – update on recent activity/developments in each country	Members to provide an update	10 mins each
14.40	Discussion on proposed responses to EU General Data Protection Regulation	Elaine Millar	30 minutes
15:10	Tea/Coffee Break	15 minutes	
15:25	IT Systems – Experience of Moving from customer to more online services	John Cook	30 minutes
15:55	Update on new UK Insolvency Rules	Dean Beale	60 minutes
16:55	Day one wrap-up	Dean Beale	30 minutes
Fri 19th 9.00	Common Financial Tool (CFT) – effect on Debtor contributions	Alex Reid	30 minutes
9:30	Applications for aid in other jurisdictions – Discussion of experiences and policies for dealing with applications	Elaine Millar	30 minutes
10:00	Brexit and Insolvency – Discussion around what measures possible to manage its effect	Christopher Lehane	30 minutes
10:30	Tea/Coffee Break		15 minutes
10:45	Tracing Assets - Discussion around measures to improve our respective capabilities	Christopher Lehane	30 minutes
11:15	IAIR Conference 2017 – Forward look	Dean Beale	30 minutes
11:45	AOB/general discussion on matters arising Day 2 wrap up, IAIR forward look	All attendees Dean Beale	45 minutes